Open Huis

openhuis klein.jpg
CU Drenthe.jpg
Door Webredactie Drenthe op 10 november 2022 om 12:41

Open Huis

Met heel veel plezier willen we jullie uitnodigen voor ons Open Huis op zaterdagmiddag 19 november aanstaande. Altijd al eens het Drentse provinciehuis van binnen willen bekijken? We zetten letterlijk de deuren van het huis voor u open zodat u een kijkje kunt komen nemen. 

Voel u vrij om geinteresseerde buren/kennissen mee te nemen om kennis te maken met de Statenleden van ChristenUnie Drenthe.

Tussen 13.00 uur en 16.00 uur kunt u binnen komen lopen wanneer het u past. We stellen het in verband met catering op prijs als u zich vooraf aanmeldt per mail: fractie@drenthe.christenunie.nl. 

Programma:

  • Natuurlijk krijgt u een rondleiding door het provinciehuis. De heer H. Baas was als oud-Gedeputeerde betrokken bij de verbouwing in 2009 en zal u meenemen op tour.
  • Ook kunt u in gesprek gaan met de ChristenUnie Statenleden Bernadette van den Berg, Roy Pruisscher en Harm Henk Veldsema of onze ChristenUnie Gedeputeerde Tjisse Stelpstra.
  • De band LEV zal aanwezig zijn en verschillende keren een optreden verzorgen.
    LEV is het Hebreeuwse woord voor ‘hart’. LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. Zij maken nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren.
  • Kom gezellig met kinderen of kleinkinderen een kijkje nemen want ook aan hen is gedacht met onder andere een springkussen, suikerspin en een knutsel-hoekje.

Deel dit bericht